اخبار

بالا و بالاتر ، در انتظار یک فرصت

  • محمد کاشانکی در طول یک سال اخیر با ورود به دنیای حرفه‌ای‌ها و رها کردن محدودیت‌های وزنی از هشتاد و چهارکیلوگرم به نود و هفت کیلوگرم رسید .

     

     

     

    او زیر نظر علی نعمتی کار می‌کند و با شروع کارش با این مربی روش تغذیه و تمرین خود را بر اساس نظر مربی بطور کامل تغییر داد.

    جالب است بدانید بعد از آماتوری مسکو او برای رسیدن به سایز فیزیک حرفه‌ای برنامه غذایی خود را تغییر داد بطوری که روزی نیم کیلوگرم گوشت قرمز، ششصد گرم گوشت شتر مرغ، سیصد گرم ماهی سالمون و دو وعده فیله مرغ را در برنامه غذایی خود قرار داد.

    او برای رسیدن به ایده آل‌های بدن حرفه‌ای فیزیک در طول یک سال گذشته تمرینات سخت بدنسازی با روش‌های دراپ سفت و سوپر سفت را دنبال کرد بطوری که بدنسازان سنگین وزنی که تمرینات او را می‌دیدند روش او را تحسین می‌کردند.

     

    کاشانکی بدنسازی را از اولین دوره رقابت‌های بادی کلاسیک در سال هشتاد و چهار شروع کرد و حالا در انتظار این است تا در اولین رقابت حرفه‌ای خود شرکت کند.

    او سال گذشته سهمیه مستقیم مسترالمپیا را داشت اما به دلیل صادر نشدن روادید از این رقابت‌ها محروم ماند.

     

    منبع: هفته نامه بشیر

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *