مدیر تیمهای ملی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام گفت: فدراسیون با اعزام سه تیم از تهران به مسابقات بینالمللی در سال جاری موافقت کرده است.
به گزارش سایت فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام رضا سلطانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسینم، اظهار داشت: هیئت بدنسازی و پرورش اندام تهران از فدراسیون درخواست حضور در 3 تورنمنت بینالمللی را داشته که فدراسیون هم با این امر موافقت کرده است.
وی ادامه داد: به دلیل ازدیاد باشگاههای بدنسازی در تهران و به طبع وجود ورزشکاران علاقهمند و البته توانمند در این استان، خیلی از بدنسازان نمیتوانند به تیم ملی راه پیدا کنند. به همین دلیل به مانند سال گذشته که یک تیم به مسابقات روسیه اعزام شد، امسال سه تیم مختلف به رقابتها میروند.
مدیر تیمهای ملی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، گفت: مسابقات آرنولد کلاسیک بارسلونا در مهر ماه، پیکارهای مستر المپیای آماتوری روسیه و رقابتهای مستر المپیای آماتوری هنگگنگ در آذرماه برگزار میشوند که نفرات دوم، سوم و حتی چهارمی اوزان مختلف تیم ملی به این مسابقات اعزام میشوند.
سلطانی تاکید کرد: فدراسیون هم دو رویداد مهم را در سال جاری پیش رو دارد. مسابقات جام الماس خلیج فارس در مهر ماه به میزبانی کشورمان برگزار میشود که به دو نفر برتر رشتههای فیزیک و بادیبیلدینگ کارت حرفهای اهدا خواهد شد. همچنین پیکارهای قهرمانی جهان آبان ماه به میزبانی اسپانیا برگزار میشود.
وی در خصوص معضل دوپینگ در رشته بدنسازی، عنوان کرد: باشگاههای بدنسازی زیادی در سطح کشور خصوصا در تهران وجود دارند. به همین نسبت تعداد ورزشکاران زیادی هم در این رشته فعالیت میکنند. متاسفانه در این بین عدهای طمعه افراد سودجویی که تعدادشان هم کم نیست، میشوند.
مدیر تیمهای ملی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام خاطرنشان کرد: متاسفانه شاهد هستیم که این روزها در باشگاههای کشور این افراد مکملها و داروهای غیرمجاز را به جوانان میفروشند. با توجه به قانون، فدراسیون بدنسازی حق نظارت بر باشگاههای بدنسازی را ندارد و این امر بر عهده کمیسیون ماده 5 ادارات کل ورزش و جوانان استانها است.
« دوپینگ تبدیل به معضلی بزرگ در باشگاههای ورزشی شده است » وی با بیان این جمله خاطرنشان کرد: تعدادی از ورزشکاران حرفهای این رشته، علم کافی از این موارد را دارند و میدانند که چگونه باید از مکملها استفاده کرد؛ اما افراد تازه کار و مبتدی هیچ اطلاعی از این مسائل ندارد و به دام بزرگی میافتند.
وی عنوان کرد: ادارات کل ورزش و جوانان بنا به تعدد باشگاههای کشور خصوصا در تهران و همچنین به دلیل کمبود نیروی انسانی، نمیتواند موضوع نظارت را به خوبی انجام بدهند. 3 هزار باشگاه بدنسازی در تهران فعالیت میکند و تعداد کارمندان کمیسیون ماده 5 کمتر از انگشتان یک دست است، واقعا در این شرایط نظارت سخت است. امید است این نظارت به فدراسیون سپرده شود و فدراسیون هم از طریق هیئتهای استانی بتواند کار نظارت را انجام بدهد.
منبع: فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام جمهوری اسلامی ایران