اخبار

مکملهای غذایی برای ورزشکاران

  • کتاب «مکمل‌های غذایی» اثر مشترک «مایک گرین وود» و «داگلاس. کالمن» که دکتر محمدجواد پوروقار و دکتر عباس زارعی آن را به فارسی برگردانده‌اند، از سوی نشر ورزش روانه بازار کتاب شد.

     

    ایبنا نوشت: این نوشتار در هفت فصل به مضامینی نظیر «کراتین»، «افزایش وزن و رشد عضله»، «مکمل‌سازی کراتین»، «نقش ژن‌ها در هیپرتروفی عضله اسکلتی»، «گلوتامین»، «پیروات» و «حقیقتی درباره لاکتات» پرداخته است

     

    در مقدمه مولفان آمده است: «بسیاری از ورزشکاران حرفه‌ای، متخصصان تغذیه، مربیان و پرسنل پزشکی تیم‌های ورزشی و همچنین مربیان خصوصی به‌دنبال مکمل‌های مناسب غذایی در ورزش بوده‌اند. بسیاری از دانشگاه‌ها نیز دروس خاصی در این رابطه ارایه داده‌اند. در دانشگاه‌ها برنامه‌های تحقیقاتی منسجمی برای پژوهش درباره این مهم تدوین شده است. همچنین سازمان حرفه‌ای هم مانند جامعه بین‌المللی تغذیه ورزشی پدید آمده‌اند تا به این صنعت سودآور چند میلیون دلاری کمک کنند.» 

     

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *