مدت زمان لازم برای خواندن این مطلب: 1 دقیقه
چیپس سیب، میان وعدهای رژیمی و خوشطعم است. از طرز تهیه ارائهشده در این مقاله استفاده کرده و طعم خوشمزه سیب را تجربه کنید.
مواد لازم:
- دو عدد سیب
- دارچین
طرز تهیه:
- اجاق را در دمای 95 درجه سانتیگراد گرمکنید.
- یک کاغذ آشپزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
- سیبها را بشویید. اگر سیب را از بازار خریداری کردهاید، احتمالاً واکسزده باشد. آب جوش و سرکه آسانترین و سریعترین روش برای تمیز کردن میوههای آغشته به واکس هستند.
- سیبها را از وسط جدا کرده و هستههای آنها را خارج کنید. اگر باوجود هسته در چیپس سیب مشکلی ندارید، میتوانید این مرحله را نادیده بگیرید.
- سیبها را به ورقههای باریک برش دهید. من از دستگاه سبزی خردکن برای ورقه کردن سیبها استفاده میکنم.
- ورقهها را بهصورت یکلایه بر روی ورقه آشپزی قرار دهید.
- بر روی آنها دارچین بپاشید.
- به مدت 1 ساعت بپزید.
- سیبها را جابجا کرده و به مدت 1 الی 1.5 ساعت به پختن ادامه دهید.
- مدتزمان موردنیاز برای پخت بسته به ضخامت ورقهها و نوع سیب مورداستفاده متغیر است.
- یک ورقه را از اجاق برداشته و اجازه دهید به مدت 2 الی 3 دقیقه خنک شود.
- اگر از تردی آن راضی هستید، اجاق را خاموش کرده و اجازه دهید به مدت 30 الی 60 دقیقه همچنان در داخل اجاق باقی بمانند تا تردی آنها بیشتر شود.
آنها را در ظرف مناسب و دردار قرار داده و در تمام فصول از خوردن آنها لذت ببرید.
تالیف:
تنورز (اقتباس از مقالهای از سایت strengthsensei.com)